preloader
Înapoi sus
Adresă
Calea Plevnei 145b
bl. 2, sc. 1, et. 2, ap. 2022
România, București
Contact
+40 769 235 568
office@mocca.ro

Devino partenerul nostru și mergem cu tine în călătoria spre un business de succes.

Branding

Brand-ul este sentimentul unei persoane cu privire la un anumit produs sau companie. Fiecare persoană își creează propria versiune a acesteia, iar unele mărci cresc sau scad în popularitate datorită modului în care consumatorii se simt față de ele.

Consultanță

Ne bucurăm foarte mult când ne ajutăm clienţii să aducă schimbări de durată în cadrul organizaţiei, plecând de la expertiza bogată în domeniul planificării, managementului şi implementării.

Web Design

Folosind cele mai noi tehnologii ale momentului, vă oferim servicii complete de web design. Realizăm site-uri de prezentare, portaluri de știri sau platforme pentru diferite tipuri de afaceri cu design 100% responsive, integrând funcționalități avansate pentru ca utilizatorii să se bucure de o experiență unică indiferent de dispozitivul de pe care navighează.

Graphic Design

Designul grafic folosește compoziții vizuale pentru a rezolva probleme și a comunica idei prin tipografie, imagini, culoare și formă. Nu există o singură modalitate de a face acest lucru și de aceea există mai multe tipuri de design grafic, fiecare cu propria sa zonă de specializare.

Audio-Video Production

Producția de videoclipuri este practic întregul proces de creare a unui videoclip. Fie că este vorba de un scurtmetraj, un film de lung metraj, videoclipuri de marketing pentru afaceri, reclame de televiziune, videoclipuri muzicale sau alt tip de film, procesul poate varia puțin în funcție de specific, dar procesul general este practic același.

Development

Dezvoltarea web este construirea și întreținerea de site-uri web; munca se întâmplă în „culise” pentru a face ca un site web să arate grozav, să funcționeze rapid și să aibă performanțe bune cu o experiență de utilizare fără probleme.

Social Media

Marketingul pe rețelele sociale este utilizarea platformelor de socializare pentru a vă conecta cu publicul dvs. pentru a vă construi marca, pentru a crește vânzările și pentru a genera trafic pe site-ul web. Aceasta implică publicarea unui conținut excelent pe profilurile dvs. de social media, ascultarea și implicarea adepților dvs., analizarea rezultatelor dvs. și difuzarea de reclame pe rețelele sociale.

Strategie Digitală

„Strategia digitală” este un plan strategic formulat pentru a atinge obiective specifice printr-un mediu digital. De aceea, este întotdeauna cel mai bine să folosiți un termen specific legat de obiectivele strategiei, cum ar fi planul de marketing digital, planul de dezvoltare digitală și așa mai departe.

Design - Interior

Designul interior este arta și știința îmbunătățirii interiorului unei clădiri pentru a obține un mediu mai sănătos și mai plăcut din punct de vedere estetic pentru persoanele care folosesc spațiul.

Arhitectură

Arhitectura ca „practica arhitectului” se referă la planificarea, proiectarea și construirea formei, spațiului și ambianței. Se extinde de la proiectarea urbană și masterplanning la proiectarea clădirilor, proiectarea spațiilor individuale și chiar a corpurilor de iluminat și a accesoriilor. De asemenea, include aspectele pragmatice ale realizării clădirilor și structurilor, inclusiv programarea, achizițiile și administrarea contractelor.

Pentru colaborare,

Hai să vorbim.

Suntem o echipă creativă pasionată de inovare și tehnologie care are ca scop transformarea brand-urilor în identități puternice prin servicii de top.

Acest site folosește "cookies".
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.