preloader
Înapoi sus
Adresă
Calea Plevnei 145b
bl. 2, sc. 1, et. 2, ap. 2022
România, București
Contact
+40 769 235 568
office@mocca.ro

Suntem o companie multi-premiată de tehnologie creativă, cu pasiune de a aduce publicitatea la viață, de a inspira pe alții prin creativitate și inovație și de a oferi rezultate.

Oferim campanii și proiecte eficiente, globale, de branding și digitale în România, UAE și Kuwait. Avem o abordare flexibilă, agnostică, cu soluțiile noastre unice și tehnologia de difuzare de reclame. Vă putem ajuta să oferiți audiențe pentru a stoca, niveluri ridicate de implicare prin formate unice, branding care să traverseze dezordinea, management social media pentru a conduce o mai bună mesagerie și niveluri de ridicare și interacțiune a mărcii.

Ca specialiști în marketing digital, suntem experți în crearea de reclame inovatoare, platforme, site-uri web și soluții publicitare pe toate dispozitivele și ecranele. Lucrăm pentru clienți precum BMW România, JUMBO, Mercedes, Vagabond Hair Studio, Beck’s, Emag, IKEA, Property Finder.

Pentru colaborare,

Hai să vorbim.

Suntem o echipă creativă pasionată de inovare și tehnologie care are ca scop transformarea brand-urilor în identități puternice prin servicii de top.

Acest site folosește "cookies".
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.